Despre noi

PLANT LINE este brandul de îngrijire personală inspirat din fitoterapie. Fitoterapia este o știință exactă ce are ca scop crearea unor formule eficiente folosind extracte naturale. Aceasta presupune studierea plantelor și folosirea substanțelor active conținute de acestea, pentru a ajuta corpul uman să își păstreze tinerețea și frumusețea.

  • Gama PLANT LINE este inspirată din natură și conține produse cu ingrediente naturale, extrase din plante sălbatice. Acest lucru conferă produselor noastre autenticitatea naturii neatinse de îngrășăminte și pesticide, păstrând nealterate beneficiile naturii.

  • Ne asigurăm de prezența în fiecare produs a unei concentrații bine definite de extracte naturale pentru a asigura efectul dorit.

  • Nu toate plantele au proprietăți la fel de benefice. Folosim doar acele ingrediente active pe bază de plante cu eficacitate dovedită. Institutul PLANT LINE lucrează îndeaproape cu centre de cercetare din Turcia, Marea Britanie, Shanghai și se află într-un schimb constant de informații despre ultimele tendințe, descoperiri științifice și realizări ale cosmetologiei moderne, biotehnologiei și chimiei.

  • precum și specializarea și cooperarea continuă a fitocosmetologilor, a biotehnologilor și a chimiștilor de la Institutul PLANT LINE au permis extinderea și creșterea expertizei în domeniul cosmetologiei pe bază de plante.

CELE MAI IMPORTANTE INOVAȚII ALE MĂRCII PLANT LINE
  • Complexul [FITO-KERATINĂ] pentru volumul rădăcinii conține o moleculă proteică specială care îngroașă părul de la bază și îl susține de la rădăcini fără să-l încarce. Complexul formează o structură în jurul firului de păr, oferindu-i un plus de grosime, rezistență și elasticitate. 

  • Complexul [FITO-COLAGEN] este o rețetă unică anti-îmbătrânire pentru piele, alcătuită din proteine și ulei de germeni de grâu. Datorită tehnologiei folosite, proteinele complexului [FITO-COLAGEN] pătrund mai bine în piele și sunt absorbite mai rapid de aceasta. Ele ajută celulele să producă colagen, adică ingredientul natural pentru elasticitatea pielii și aspectul tânăr.