Two women with face masks

Măștile de față: cum se folosesc?

Măștile de față sunt un produs de îngrijire a feței cu eficiență dovedită de-a lungul a mii de ani. Chiar faimoasa regină Cleopatra a folosit în mod activ de-a lungul vieții măști de față pentru a-și conserva tinerețea și frumusețea care au făcut-o faimoasă. De asemenea, diverse tipuri de măști au fost utilizate pe scară largă în China antică și Japonia, țările arabe și europene.

Măștile de față sunt și astăzi modalitatea preferată de îngrijire pentru milioane de femei. Iar tehnologiile moderne permit conservarea componentelor naturale în măștile pentru față pentru a oferi îngrijire de cea mai înaltă calitate.

1. Hidratare

Cu toții știm cât de important este să te hidratezi corespunzător. Dar, din păcate, puțini oameni respectă această regulă. Pentru ten, apa joacă un rol esențial pentru că normalizează metabolismul din organism, elimină toxinele, ajută la digerarea substanțelor benefice și, de asemenea, ne curăță pielea dinspre interior și previne deshidratarea.

2. Revitalizare

Măștile de față care oferă o încărcare instantanee cu energie a pielii sunt foarte populare. În doar câteva minute, acest tip de mască împrospătează pielea, ajută la eliminarea urmelor de oboseală și la înfrumusețarea tenului. Aceste măști de față cu efect rapid includ în compoziție extracte tonice din plante și uleiuri hidratante.
Masca texilă revitalizantă PLANT LINE combate eficient semnele de oboseală, hidratează pielea și o energizează. Extractul de mesteacăn conține un număr mare de substanțe utile: antioxidanți, fier, bor, zinc, magneziu și multe altele.

Masca PLANT LINE oferă pielii o strălucire naturală, o face netedă, frumoasă și elimină urmele de oboseală în doar 15 minute.*

3. Curățare și matifiere

Fiecare tip de piele are nevoie periodic de o curățare intensă. Dar dintre toate, acest lucru este cel mai necesar pentru pielea grasă și mixtă. Măștile pentru tenul gras ajută la exfolierea celulelor moarte, curăță porii blocați, elimină excesul de sebum și conferă pielii un aspect sănătos și radiant. Adsorbanții, cum ar fi argila sau cărbunele devin adesea o componentă cheie a măștilor de curățare facială.
Masca matifiantă PLANT LINE este concepută special pentru curățarea blândă și minuțioasă a feței de diverse impurități. Formula sa pe bază de cărbune extrage în mod activ murdăria și toxinele, îmbunătățește tenul și reglează producția de sebum. Masca conține și extract de pin negru, bogat în taninuri, vitaminele C, E, B3, PP, antioxidanți, precum și oligoelemente utile.

Cu utilizarea regulată a măștii, pielea se curăță, devine hidratată, mată și radiantă.

4. Anti-imbătrânire

Măștile anti-îmbătrânire îți permit să extinzi tinerețea tenului, să-i crești elasticitatea, să obții un contur al feței mai bine definit și au un efect de lifting pentru ameliorarea ridurilor fine.
Masca de față anti-îmbătrânire PLANT LINE este eficientă împotriva principalelor semne vizibile ale îmbătrânirii pielii. Compoziția măștii include un complex de uleiuri naturale, precum și un extract de arțar roșu. Scoarța acestui arbore boreal abundă în oligoelemente (magneziu, zinc, fosfor, calciu), vitaminele A și B, tanini și antioxidanți.

Masca anti-imbătrânire PLANT LINE netezește ridurile, elimină toxinele, hidratează și hrănește pielea.

Contraindicații generale pentru utilizarea măștilor pentru față:

1. dacă există o deteriorare mecanică a pielii - adică dacă fața are răni sau zgârieturi
2. dacă pielea feței „arde” de la soare
3. dacă pe piele sunt prezente inflamații

Reguli pentru aplicarea unei măști de față:

Pregăteste-ți pielea. O mască de față va fi mai eficientă dacă pielea este pregătită în prealabil. Asigură-te că îndepărtezi machiajul și curăță-ți pielea cu un scrub sau peeling delicat.

Îndepărtează părul de pe față (prinde-l in coadă sau sub o pălărie/ bandană).

Aplică masca doar cu mâinile curate. Este mai bine să folosești o pensulă sau o spatulă cosmetică specială. Acest lucru te va ajuta să distribui masca uniform și igienic pe toată fața.

Nu aplica masca pe pielea din jurul ochilor și buzelor. Pielea din aceste locuri este mai subțire și mai sensibilă.

Păstrează masca atât timp cât este necesar, conform instrucțiunilor. De obicei, de la 5-10 la 20 de minute. Nu utiliza masca prea mult timp, deoarece acest lucru poate duce la uscarea măștii, ceea ce nu va aduce beneficii pielii și, în plus, va complica îndepărtarea acesteia de pe față.
Măștile de față sunt o modalitate excelentă de a ameliora starea pielii și de a-i prelungi tinerețea. Important este să alegi o mască adecvată și să o utilizezi în mod regulat. Acest lucru va contribui decisiv la obținerea unor rezultate vizibile și plăcute.

* În cadrul stratului cornos
* Proprietățile măștilor sunt confirmate prin teste de consumatori: 100 de respondenți, 2017.

Smiling woman with face mask

Distribuie acest articol