Wondering woman

Gama PLANT LINE cu complex [FITO-COLAGEN]

Crema, în funcție de vârstă: ce ar trebui să știi când alegi o cremă?

Astăzi, poți găsi o mare varietate de creme: pentru piele problematică și uscată, hidratantă, hrănitoare, pentru piele fermă și multe altele. Așa că este important să știi ce cremă este potrivită tenului și vârstei tale.

Vârsta 35-45

În această perioadă, procesul de reînnoire a celulelor încetinește, stratul cornos al epidermei se îngroașă, iar epiderma în ansamblu și derma devin mai subțiri. Pielea se deshidratează mai repede din cauza încetinirii microcirculației, devine ternă, pot apărea pete pigmentare și primele riduri profunde. Pielea produce din ce în ce mai puțin colagen și elastină, astfel încât în această perioadă are nevoie de ajutor activ pentru reînnoirea rezervelor.
De regulă, compoziția cremei de față antirid include colagen, vitamina C (acid ascorbic) pentru a elimina toxinele de pe piele, precum și un complex de componente hidratante și extracte naturale.
Cremele antirid PLANT LINE 35+ conțin complexul [FITO-COLLAGEN] precum și extracte de verbină și primulă.

Primula
Primula conține substanțe biologice active vegetale, vitaminele C, P și E, flavonoide și caroten. De asemenea, ajută la refacerea celulelor pielii.

Verbina
Datorită substanțelor rare active biologic, verbina conferă pielii o culoare sănătoasă, prospețime și fermitate.

Vârsta 45-55

La această vârstă, pielea începe să sufere și mai mult din cauza deshidratării. Apa părăsește rapid pielea, ridurile se adâncesc și apare o sensibilitate crescută la ultraviolete. De asemenea, pielea devine mai subțire.

O cremă antirid 45+ trebuie să genereze reînnoirea pielii, să-i redea tonusul și să-i păstreze hidratarea.
Este bine dacă compoziția cremei include colagen, proteine vegetale, vitamine și extracte naturale.
Cremele antirid PLANT LINE 45 de ani + conțin complexul [FITO-COLLAGEN] din semințe proteice și ulei de germeni de grâu, precum și extracte de arnică și caprifoi.

Arnica
Aceasta conține substanțe biologice active cu proprietăți antioxidante. Ameliorează aspectul umflat al feței și normalizează circulația sângelui.

Caprifoi
Conține un complex de microelemente, acizi organici și vitamine, datorită cărora are efect anti-îmbătrânire și antiinflamator.

Vârsta 55-60

Principalul factor care determină starea pielii la această vârstă este restructurarea hormonală a organismului. În timpul menopauzei, nivelul estrogenului scade brusc, iar odată cu el scade producția naturală de lipide ale pielii. În consecință, pielea devine foarte subțire și uscată, pierde elasticitatea și formează cu ușurință noi riduri.

O cremă de față 55+ ar trebui să hrănească intens și să hidrateze pielea, să o satureze cu vitamine și nutrienți.
Crema antirid PLANT LINE 55+ conține complex [FITO-COLAGEN], precum și extracte de gura lupului și mur pitic.

Gura lupului
Flavonoidele specifice din extractul de gura lupului stimulează formarea de colagen și elastină. Acestea cresc elasticitatea pielii și facilitează pătrunderea altor componente active ale produselor cosmetice.

Mur pitic
Datorită prezenței antioxidanților și acizilor organici, extractul de mur pitic împiedică îmbătrânirea prematură a pielii, redându-i tonusul și elasticitatea.
Componentele naturale ale cremei de față stimulează producerea de colagen și elastină, ajută la eliminarea toxinelor, saturează tenul cu acizi grași și vitamine, ajutând-o să pară suplă, netedă și proaspătă.

Plant Line cream

Distribuie acest articol