Plant Line products

Despre apa micelară

Unul dintre principalii pași pentru a avea un ten frumos îl reprezintă curățarea. Piața produselor cosmetice este invadată de diverse geluri de curățare pentru față si de produse de îndepărtare a machiajului cu uleiuri și alte ingrediente. Dar unul dintre produsele care se bucură de o mare popularitate în rândul consumatoarelor și care a devenit deja un clasic al curățării faciale este apa micelară.

Apele micelare PLANT LINE cu trandafir și aloe vera îndepărtează delicat machiajul. Totodată, îndepărtează toxinele, matifiază și îndepărtează tenul, fără să irite ochii.
Atât de simplu. Într-un singur pas.

Apa micelară: compoziție

Principalele componente active ale apei micelare sunt micelele. Sunt particule microscopice care se formează în timpul interacțiunii agenților tensioactivi cu apa. Micelele îndepărtează cele mai mici particule de sebum, machiaj și impurități urbane, lăsând o senzație plăcută de curățenie și de lejeritate pe piele.

Apa micelară include adesea componente suplimentare care fac acest produs mai eficient și mai benefic pentru piele. Apa micelară 3 în 1 ce conține suc de aloe vera nu doar îndepărtează delicat impuritățile și toxinele de la suprafața tenului, dar îl și hidratează. Filozofia mărcii PLANT LINE se regăsește în selecția combinațiilor optime de uleiuri și extracte 100% naturale. Din acest motiv, produsele PLANT LINE sunt potrivite pentru îngrijirea delicată a tenurilor dificile.

Cum se folosește apa micelară?

Apa micelară este poate cel mai ușor de folosit produs de îngrijire a pielii. Îmbibă un disc de vată cu apă micelară, șterge atent fața și GATA! Pielea este curată, iar porii respiră din nou.
La demachierea pleoapelor evită contactul direct cu ochii.
Se recomandă curățarea feței de două ori pe zi: dimineața când te trezești și seara când nu mai plănuiești să ieși din casă. Curățarea poate fi unică sau în mai multe etape. Dimineața ar trebui să fii mai delicată, deoarece în timpul nopții porii nu se încarcă la fel de mult ca în timpul zilei. Seara, este necesară o curățare mai minuțioasă, în special dacă obișnuiești să te machiezi. 

Cum se alege apa micelară?

În gama PLANT LINE poți găsi apă micelară pentru toate tipurile de piele sau special creată pentru tenul normal și mixt.
Apa micelară cu extract de trandafir pentru toate tipurile de piele curăță delicat și, datorită conținutului de extract de mușețel din compoziția sa, catifelează pielea.
Apa micelară pentru pielea normală și mixtă conține extract de aloe vera, care are un efect răcoritor, tonifică și matifiază tenul. Apa micelară nu numai că îndepărtează murdăria și machiajul, dar realizează și o hidratare cu efect de detoxifiere.

La ce folosește apa micelară?

Este un mijloc simplu, accesibil și universal pentru curățarea tenului.
Beneficiile apei micelare

  • Curăță delicat. În fiecare zi, experții PLANT LINE creează produse eficiente, care să funcționeze în armonie cu pielea, să îi ofere frumusețe și tinerețe.
  • Este potrivită pentru a îndepărta machiajul ochilor. Formulele de apă micelară PLANT LINE au trecut cu succes de studii clinice sub supravegherea oftalmologilor, astfel încât aceasta poate fi folosită pentru a îndepărta machiajul de pe pielea delicată a pleoapelor.
  • Rapidă și practică. O cantitate mică de apă micelară este suficientă pentru a îndepărta machiajul de pe față.
Woman with cotton pads

Share

AddThis is disabled because of cookie consent