Smiling woman

De ce ai nevoie de cremă antirid după 40 de ani

Starea hormonală afectează puternic tinerețea și frumusețea tenului, iar după 40 de ani se produce o schimbare importantă în corpul femeii.

Producția principalului hormon feminin, estrogenul, scade. Tenul își pierde fermitatea, elasticitatea și pot apărea petele pigmentare.

De asemenea, apar riduri, iar capacitatea naturală a pielii de a rezista factorilor de mediu scade. Efectele razelor ultraviolete și ale temperaturilor extreme sunt în special dăunătoare tenului. Celulele se reînnoiesc mai lent, glandele sebacee funcționează mai deficitar, iar producția de colagen și elastină se reduce.

După 40 de ani, este necesară o îngrijire mult mai atentă. Desigur, nu este posibilă rezolvarea problemei hormonale de fond cu o simplă cremă de față, dar cremele moderne pentru varsta de 40+, datorită compoziției lor, sunt capabile să mobilizeze multe resurse ale pielii.

Ce componente trebuie să conțină crema după 40 de ani?

1. Colagen

Colagenul este proteina principală a pielii care determină elasticitatea, densitatea și uniformitatea tenului (absența ridurilor). Multe creme anti-îmbătrânire conțin colagen de origine animală. Cu toate acestea, pătrunderea în piele a moleculelor acestui colagen este dificilă din cauza dimensiunilor mari ale moleculelor.
Cremele antirid PLANT LINE conțin complex natural [FITO-COLAGEN].
Acesta se prepară din germeni și semințe de grâu. Moleculele complexului [FITO-COLAGEN] au dimensiuni reduse și pătrund în celulele pielii, unde activează producerea colagenului natural.

2. Antioxidanți

Sub influența factorilor externi (ultraviolete, fum de țigară, smog urban etc.), în piele se formează numeroși radicali liberi care afectează structura celulelor. Radicalii liberi accelerează procesele de îmbătrânire, iar antioxidanții sunt cea mai bună metodă de a le combate.
Cremele antirid 45+ de la PLANT LINE conțin ingrediente de origine naturală care sunt bogate în antioxidanți, vitamine și alte substanțe benefice care ajută la îmbunătățirea stării pielii și la netezirea ridurilor.

3. Extracte naturale

Extractele din plante și fructe conțin vitamine, flavonoide, microelemente, acizi organici și multe alte componente benefice care au un efect pozitiv asupra tenului.
Formulele cremelor PLANT LINE pentru pielea matură includ extracte de arnică și extracte de caprifoi.

Arnica
Aceasta conține vitamine, betaină, flavonoide și alte substanțe benefice. Arnica îmbunătățește elasticitatea și tonusul pielii.

Caprifoi
Acesta conține oligoelemente minerale, acizi organici și vitaminele A, grupa B-urilor, C și R. Caprifoiul întărește apărarea naturală a pielii și încetinește procesul de îmbătrânire.

Many flowers

Distribuie acest articol