Complex Fito Colagen

Crema antirid cu [FITO-COLAGEN]

Vrei să încetinești aparția ridurilor și să îți menții pielea hidratată? Bucură-te de complexul [FITO-COLAGEN] din germeni și semințe de grâu.

Câteva cuvinte despre colagen

Pielea este formată în proporție de 70% din colagen, o proteină care îi oferă tonusul și elasticitatea. Odată cu vârsta însă cantitatea de colagen din piele scade, apar ridurile și aspectul de contur nedefinit al feței. Cremele moderne anti-îmbătrânire conțin adesea colagen scump de origine animală, ale cărui molecule, datorită dimensiunilor lor relativ mari, nu pot pătrunde în piele.

Institutul PLANT LINE a dezvoltat o linie cosmetică accesibilă pentru diferite vârste, cu un complex [FITO-COLAGEN] din germeni și semințe de grâu. Datorită dimensiunii relativ mici a moleculelor, componentele complexului [FITO-COLAGEN] pătrund mai bine în piele și activează propriile ei resurse de producție de colagen. Datorită acestui fapt, pielea pare mai întinsă, ridurile sunt netezite, conturul feței este mai bine definit.

Alege setul adecvat de produse cu complex [FITO-COLAGEN].
Echipa de cosmetologi PLANT LINE a avut în vedere particularitățile și nevoile pielii fiecărei vârste și a întărit complexul [FITO-COLAGEN] cu extracte de plante. Aceste creme asigură hidratare intensă, nutriție și o refacere zilnică a pielii.

Woman with cream on her cheeks

Îngrijirea tenului cu complexul [FITO-COLAGEN], de la 35 de ani

La vârsta de 35 de ani, pielea își pierde cu ușurință hidratarea, iar producția de acid hialuronic, colagen și elastină scade, ridurile devin mai vizibile și culoarea pielii se schimbă treptat.
Cremele de zi și de noapte PLANT LINE 35+ cu complex [FITO-COLAGEN] și extracte de primulă și verbină conferă pielii hidratare, strălucire și elasticitate, ajută la estomparea ridurilor fine și astfel pielea devine mai fermă și mai elastică.

Complexul [FITO-COLAGEN] ca aliat al frumuseții de la vârsta de 45 de ani

Din cauza scăderii naturale a nivelului de estrogen, după 45 de ani formarea ridurilor este accelerată, pielea devine mai uscată și are nevoie de hrănire intensă și hidratare. Sinteza moleculelor de colagen, elastină și substanțe hidrofile scade.
Cremele de zi și de noapte PLANT LINE 45+ cu complex [FITO-COLAGEN] și extracte de arnică și caprifoi netezesc ridurile fine și oferă tenului un efect de lifting: contururile feței și gâtului arată mai definite, pielea redobândește elasticitatea și tenul redevine uniform și proaspăt.

Complexul [FITO-COLAGEN] pentru ten de peste 55 de ani

La această vârstă pielea are nevoie de nutriție și hidratare sporite. Cremele de zi și de noapte antirid PLANT LINE 55+ cu [FITO-COLAGEN] conțin extracte de gura lupului și mur pitic. Gura lupului conține baicalin, unul dintre cei mai puternici antioxidanți. Acesta ajută la reducerea ridurilor profunde, la reconturarea ovalului feței, la tonifiere și redarea elasticității pielii.

Distribuie acest articol